8 juli 2010

Easyjet: nieuwe bestemmingen vanaf Schiphol

Prijsvechter easyJet gaat uitbreiden op Schiphol! In het najaar opent de Britse luchtvaartmaatschappij nieuwe routes naar drie populaire bestemmingen in Europa. Op het programma staan vluchten naar Barcelona, Berlijn en Manchester.

De route naar Berlijn Schönefeld zal vanaf 31 oktober dagelijks worden gevlogen. Op 1 november beginnen de dagelijkse lijndiensten naar Manchester en Barcelona. Het totaalaantal routes dat easyJet uitvoert vanaf Schiphol komt door de uitbreiding uit op achttien.

Berlijn wordt de eerste Duitse bestemming van easyJet op Schiphol. Barcelona is de tweede bestemming in Spanje, nadat de budgetmaatschappij in 2009 al een route naar Madrid opende. Manchester is de vijfde stad in het Verenigd Koninkrijk waar easyJet op gaat vliegen.

EasyJet belandt met de nieuwe lijndienstvluchten vooral in het vaarwater van KLM en transavia.com. KLM vliegt naar alle drie de nieuwe easyJet-bestemmingen, transavia.com naar Barcelona en Berlijn. Een derde concurrent is het Spaanse Vueling, dat eveneens tussen Schiphol en Barcelona vliegt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten