25 november 2009

XL Airways vliegt voor Sundio Groep vanaf Airport Weeze

De Duitse chartermaatschappij XL Airways stationeert vanaf april 2010 een Boeing 737-800 op Airport Weeze. De stationering is een gevolg van een nieuwe samenwerking tussen XL Airways en de Nederlandse Sundio Group, onder meer bekend van de reismerken Sudtours, GOGO, Sunweb, Vaya en Jiba. Voor deze merken worden vanaf april 2010 wekelijks veertien vakantiebestemmingen aangevlogen.
Naast de vakantiebestemmingen zoals Mallorca, Antalya, Kreta, Corfu, Rhodos en Kos worden komend jaar ook voor het eerst de Griekse eilanden Zakynthos, Keffalonia en Levkas aangevlogen. In de Nederlandse meivakantie en tijdens het hoogseizoen van de zomervakanties 2010 worden ook vluchten aangeboden naar Burgas in Bulgarije, Bodrum aan de Turkse Egeïsche kust, Budapest en Gerona.


Met de nieuwe vluchten van XL Airways wordt het aanbod van vakantiereizen vanaf Weeze fors uitgebreid. Met de beide op Weeze gestationeerde toestellen van Hamburg International en XL Airways kunnen vakantiegangers in de zomermaanden meer dan 25 keer per week naar een zonbestemming vliegen vanaf het Duitse vliegveld.

Het op Weeze gestationeerde toestel van XL Airways wordt voorzien van een speciaal Sundio-kleurenschema voorzien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten