24 september 2009

Online inchecken bij ArkeFly

ArkeFly biedt passagiers de mogelijkheid om online in te checken. De service wordt aangeboden op alle vluchten vertrekkend vanaf Schiphol, met uitzondering van de vluchten naar Cuba, Mexico en Jamaica omdat voor deze bestemmingen extra persoonsgegevens nodig zijn. De reiziger kan alleen gebruik maken van de online incheckservice als vooraf een stoelreservering is gemaakt.

Bij Arkefly is het mogelijk om vanaf drie weken tot drie dagen voor vertrek een stoel te reserveren en online in te checken. Vooraf een stoel reserveren kan vanaf 5 euro per enkele reis via de website www.vliegmetdesmile.nl.

Passagiers die online inchecken, kunnen de bagage afleveren bij Bagage Drop Off Counter bij de ArkeFly check-in balies (vertrekhal 3) op Schiphol. Inleveren kan vanaf drie uur tot anderhalf uur voor vertrek. Reizigers met alleen handbagage kunnen rechtstreeks naar de betreffende gate gaan.

Arkefly werkt momenteel aan een service, waarbij het ook mogelijk is om online in te checken voor vluchten aankomend op Schiphol.

2 opmerkingen:

  1. Ik moet heel vaak naar Schiphol, ik ben dankbaar voor ArkeFly de passagiers de mogelijkheid bieden om in te online inchecken. Het zal een dergelijke comfort.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben op zoek voor de vlucht naar Mexico, ArkeFly biedt passagiers de mogelijkheid online inchecken, maar helaas, Mexico is niet beschikbaar.

    BeantwoordenVerwijderen